300 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ! 

Fitness ve Sağlık

Fitness, Spor, For2Hands Gripping Solution


Fitness ve Sağlık: FOR2HANDS GRIPPING SOLUTION

 

Fitness, insanların kendilerini hem bedenen hem de ruhen geliştirmek ve diri tutmak için başvurduğu sporlardan biridir. Bu spor, çeşitli ağırlık antrenmanlarıyla sürdürülmesinin yanı sıra  vücuda alınan besinlerin kalitesi ve ihtiyaç miktarına gösterilen özen ile de paralel ilerlemektedir. Bilinçsiz şekilde yapılan spordan beklenen verimin alınamaması gibi durumlar genellikle kontrolsüz ağırlık antrenmanları ve düzensiz beslenmeden kaynaklı oluşmaktadır. Düzenli beslenmeyi öğrenmek için ilgili kişiler gerekli tahlillerini yaptırmalı, vücudunun ihtiyaç duyduğu vitamin mineral eksikliklerini gerekiyorsa dışarıdan takviye olarak temin etmeli, öğün oluşturma ve kalori hesabı yapabilme konusunda da bir diyetetikten destek almalıdır. Kontrolsüz ağırlık konusunda ise kişiler vücudunun sınırlarını bilmeli, sakatlanma riski oluşturabilecek ağırlıklardan ve yanlış hareket duruşlarından kaçınmalıdırlar. Bu konuda bir pt’dan destek almak yararlı olacaktır.

İnsan vücudunda bazı bölgeler kişiden kişiye göre değişen genetik farklılıklar neticesinde daha güçlü ve daha zayıf olabilmektedir. El ve bilek-önkol kaslarının normalden daha zayıf olması durumu bar kavrayışı ve ağırlığa hakim olma konusunda kişilere sıkıntılı durumlar yaratabilmektedir. Bu nedenle ilgili zayıf kasların özel olarak geliştirilmesi ve desteklenmesi sporcu sağlığı için elzemdir. Ancak her şeyi doğru yapmamıza rağmen dış faktörler neticesinde sakatlıklar yaşanabilmektedir. Barın ıslak, yağlı-kaygan oluşu, ellerimizin terli olması elimizdeki ağırlığın özellikle bench press gibi hareketlerde düşüp ciddi sakatlıklara sebebiyet verebilmektedir. Bu nedenle ellerimizin ve barın mümkün olduğunca kuru ve sürtünme oranı yüksek olması gerekmektedir.

 

For2Hands Gripping Solution tam olarak bu soruna odaklanan ve ciddi faydalar sağlayan bir solüsyondur. Ellerimizdeki sürtünmeyi arttırarak güven veren güçlü tutuşlar yapmamızı sağlamaktadır. Ellerimizi kaydırabilecek bütün faktörleri ortadan kaldırır. Düşünülenin aksine elde yapışkanlık hissiyatı yaratmaz. Yoğun kullanımda elde powerlifting sporcularının da kullandığı tebeşir tozuna benzeyen beyazlık yaratır. Ancak bu beyazlık yalnızca bir kere su ve sabunla yıkama sonucunda yok olmaktadır. Ürünün etkisi ise yıkamadan 15 dakika sonra ortadan kalkacaktır.

Golf, tenis, pole dance, basketbol, cimnastik, dağcılık, kayak, e-spor ve daha birçok el kullanımının yoğun olduğu sporda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürüne ulaşmak için tıklayın.


Caner Ürünver

Nişantaşı Üniversitesi Kampüs Marka Müdürü

 

   

   

         

Etiketler: Fitness, Spor, For2Hands Gripping Solution
Haziran 14, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR

KAMPANYA